Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

E-post Webbsida 10. okt, 2010

Ulrika Staaf

Hejsan!
Kul att du varit in och kollat på min hemsida, och att du gillade min bilder. Ville bara tacka för de fina lovorden. Mvh/Ulrika

E-post Webbsida 10. okt, 2010

Anna

Hej! Tack för ditt fina inlägg i min gästbok. Tittar man på din hemsida känner jag mig som en riktig amatör. Jag startade den för min egen skull med bilder från min digitalkamera (inte i din klass). Tack och lov har jag en väninna som är fotograf, tyvärr bosatt i Skåne, så ibland kommer det in riktigt bra bilder.Det är ju alltid kul att folk skriver en hälsning eller en kommentar.
MVH Anna

E-post 10. okt, 2010

Maria-Helen

Tack för att du gillar min hemsida, men korten är ju inte det bästa för jag är absolut inte nån fotograf tar bara det jag ser typ

E-post Webbsida 10. okt, 2010

Kattis Holm

Hej och tack för besöket ! Kul att du gillade vår sida. Jag ser att du tycker om snöbilder så du får en av mig, den visar milstenen vid gamla Riks13,föregångaren till E4:an, 3 mil söder om Hudiksvall. (jag fick in den bilden i Dagens Nyheter, så den är väl inte helt fel ? ) hälsningar från Hälsingland / Kattis

E-post Webbsida 10. okt, 2010

Yvonne

Hej
Tack för tassavtrycket i våran gästbok. Roligt att du tyckte om den.
Mvh
Yvonne / Ackebers Kennel

E-post Webbsida 9. okt, 2010

Helena S

Hej!
Tack för att du tittade in på vår hemsida och skrev så fint i gästboken! Jag har kollat runt på din trevliga hemsida och fina bilder! Jag håller med, det är bara att fota på!
Mvh Helena

E-post Webbsida 8. okt, 2010

carina

Tack för titten på min sida.Har tittat på din bilder så fina,bra jobbat

E-post Webbsida 8. okt, 2010

Yvonne

Hej Arne!
Tack för titten och hälsningen på min hemsida.
Har varit och tittat runt på din hemsida och njutit av dom fina bildern,önskar jag kunde ta lite fina bilder också,får väl ligga i och träna!
Har också lysnat på Dana hon är en av mina favoriter
så också The King!Du är välkommen att titta in fler gånger.

MVH/ Yvonne

E-post Webbsida 8. okt, 2010

Anki

Hej igen Arre... och tack för hälsningen!
Har kikat runt på dina sidor igen - alltid hittar man något nytt intressant. Du har många fina foton på vår vackra hemstad och det är ju alltid trevligt! Jag bor ju en bit utanför, men åker in till jobbet varje dag.
Önskar dig en fortsatt bra höst - med många nya fototillfällen!
Hälsningar / Anki

E-post Webbsida 8. okt, 2010

agneta

Hej å tack för besöket, kul att du ville titta in hos mej. har studerat dina fina bilder och gjort mej lite bekant med norrköping nu. du är alltid välkommen tillbaks. mvh agneta

E-post Webbsida 8. okt, 2010

Åsa

Hej hej!!!
Tack för besöket på våran sida =) Har nu kollat runt på din sida och alla bilder som är jättefina =)
MVH Åsa

E-post Webbsida 8. okt, 2010

Mia

Hej!

Tack för hälsningen i min gästbok, den värmde! Har kikat runt lite på din sida nu, du har verkligen helt fantastiska foton och jag har bekantat mig ordentligt med Norrköping nu (som jag innan visste väldigt lite om). Mycket inspirerande, tror jag måste plocka fram kameran i helgen och ut och fota!

Ha det gott!

Hälsningar Mia

E-post Webbsida 7. okt, 2010

annika

Tack för det fina omdömmet på min hemsida. Alltid kul att få lite feedback. Din sida är ju helt super med alla fina foton. Din Elvis-sida var kul. Jag är oxå ett Elvis-fan och hade turen att få besöka Graceland för några år sen. Fantastiskt. Ha dé.

E-post Webbsida 7. okt, 2010

Lennart Johansson

Hej jag ser att du varit inne på min Hemsida,kul att du tyckte den var bra,
Du har fina bilder i din Hemsida, har du haft din sida länge??, min blir ett år nu i oktober.
Motor-rep kursen vi började med i går ons 6/10,blev väldigt uppskattad,jag glömde kameran,men nästa gång skall den med,Jag är ju President i moped-klubben Slöppers50cc i Falkenberg. det är en kul grej,det här med mopeder är en jättegrej..
MVH Lennart

E-post Webbsida 7. okt, 2010

Rubbe

Hej!Tittar in för att önska dej en skön kommande helg! Ja nu har hösten kommit på allvar!

Senaste kommentaren

14.09 | 19:52

Känns som om ju mer man lär sig ju mindre vet man. Universum är ju så stort, ofattbart.

28.01 | 16:53

En stjärnklar augustikväll utan störande ljus, som en gråvit mjölkaktig dimma med stjärnor, som sträcker sej över stjärnhimmeln. Hoppas detta var till hjälp

28.01 | 09:10

Vad är själva "Vintergatsbandet" , dvs hur ser vi det från Jorden?

23.04 | 05:30

Jag har inga just nu

Dela den här sidan